• Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Auto width resolution
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • red color
 • green color

Балчик Инфо - Новини
Advertisement

Истинска лодка бе поставена на сцената в Мелницата
28. 12. 2018
mk.jpg
Балчик Инфо
Годишна среща на "Морски клуб Балчик" се проведе тази вечер в Мелницата. В присъствието на гости и членове на клуба бяха отличени най-активните спортисти. Пред гостите, кмета на Община Балчик Николай Ангелов и председателя на ветроходната федерация Росен Марангозов председателят на клуба Стоян Георгиев отчете успехите на моряците през отминаващата година. 
За стилното събитие ветроходците бяха ситуирали истинска лодка "Оптимист" на сцената в Мелницата. 

 

Добави коментар

Условия за писане на мнение по статия в “Балчик Инфо Новини”:
Целта на тези условия е да се осигури правото на свободно изразяване на мнение по темата в статията, като това се случва в обстановка на взаимно уважение и отговорност от страна на пишещите.
Всеки, регистрирал се да изразява мнение по статия, приема да спазва настоящите условия.
1. Допустима е само една единствена регистрация на човек. Повече от един акаунт на един и същ потребител ще бъдат изтривани (разпознавани по IP адрес и други признаци).
2. Недопустими постове:
- съдържащи вулгарни изрази (явни или изразени с разбираеми съкращения)
- съдържащи груби обиди
- съдържащи подигравки с физиологическите белези на човек
- проповядващи насилие, морално или физическо, или съдържащи заплаха за здравето, сигурността и живота на човек или група хора
- съдържащи религиозна, етническа и полова нетолерантност
- от потребители с имена, съзнателно опитващи се да фалшифицират самоличността на вече регистриран друг потребител или на публична личност
- постинги, обсъждащи сайта Балчик Инфо /за целта просто пишете на news@balchik.info /
4. Правила за писане:
- в сайта се пише само на кирилица. Тези, които нямат кирилица на компютрите си, могат да използват места като http://www.2cyr.com
- писането само с ГЛАВНИ БУКВИ се приема като грубо отношение към останалите читатели
- не прекалявайте с емотиконите
- мнението трябва задължително да бъде свързано с темата на статията
- не се допуска реклама на продукти и сайтове чрез публикуване на линк към тях
3. Отговорности
Написаното мнение изразява позицията само и единствено на неговия автор.
Балчик Инфо не носи отговорност за написаното от потребителите, но при сигнал от за невярна информация или засегната страна, мнението може да бъде изтрито.
Нека помним, че свободата на словото няма нищо общо с простотията, омразата или помията в начина на изразяване в каквато и да била по форма дискусия.


Защитен код
Обнови

< Предходен   Следващ >
Актуално
 • Pause
 • Previous
 • Next
1/3
Очаква се забрана за колите по дамбата 15-07.jpgБалчик Инфо
От следващата седмица ще има рестриктивни мерки за колите по крайбрежната алея. Това заяви кметът Николай Ангелов по време на пресконференция днес. Пред журналисти и представители на бизнеса той заяви, че ще ограничи движението на автомобили в частта пред Двореца. По думите му пред плажа там има десетки струпани коли, което, съчетано със заниженото внимание на плажуващите и децата, реално би довело до произшествие. 
Още...
 
Новини
Игрища за волейбол и баскетбол ще се строят в "Балик" voley.jpg
Балчик Инфо
Започва изграждането на нова спортна площадка в балчишкия ж.к."Балик". Кметът Николай Ангелов подписа договор за финансиране с Държавен фонд "Земеделие" на стойност 92151.27 лв. без ДДС. Фондът ще финансира направата площадка за волейбол и баскетбол, а инвестицията е част от планиран мащабен проект за изграждане на спортна инфраструктура в града. 
Игрищата ще се намират в непосредствена близост до настоящия футболен терен на ул. "д-р Иван Пенаков". 
Култура
Мелницата домакин на научна конференция melnicata1.jpg
Балчик Инфо
Мелницата в Балчик е домакин на двудневна конференция на Асоциацията на общини със селища и територии на културно-историческо наследство. Базираната във Велико Търново асоциация провежда за пръв път събитие в друг град. Темата на конференцията е "Съвременни средства за представяне и популяризиране на културното наследство. Предимства и недостатъци на музейните експозиции." 
 
Общество
Живко Господинов хвана пръв кръста jivko1a.jpg
Балчик Инфо
Спортистът на СКЛА "Черно море 2005" Живко Господинов успя пръв да стигне до Богоявленския кръст тази година. За да спазят традицията, в студените морски води край пристанището в Балчик скочиха общо 14 мъже. Най-млад сред тях бе Никола Колев - на 19 години от Балчик, а най-възрастен - добричлията Живко Димитров, роден през 1953 година. Освен местни участници, имаше представители на областния град Добрич, Първомай и село Кремена.
Щастливият атлет и плувец, хванал кръста днес, бе благословен от свещеноиконом Стратия Александров и свещеник Тодор Тодоров, които водиха празника. 
Спорт
Балчиклии трети на регата "3 март" mk1a.jpg
Балчик Инфо
Екипажът на Николай Станев от "Морски клуб Балчик" зае трето място в крайното класиране на първото за годината състезание от календара на Федерацията по ветроходство. На завършилата днес надпревара в акваторията на Варненското езеро участваха екипажи от всички яхт клубове в страната, сред които от Поморие, Бургас, Търговище, Видин, София, Варна и други. 

 
Екология
Плаж "Робинзон" е почистен robinzon.jpg
Балчик Инфо
Близо 20 чувала с отпадъци събраха наши съграждани, организирани от Дмитрий Пузирев - руснак, живеещ през последните години в Балчик. Екологичната акция събра миналата събота не много, но обичащи природата хора. Предимно пластмасови бутилки и всякакви боклуци, изхвърлени от хората в морето и на сушата, са натрупани в чували и очакват да бъдат извозени към сметището. 
Неотдавна Дмитрий е организирал и почистване на крепостта в района на квартал "Хоризонт" в Балчик. 

Здравеопазване
Учениците остават във ваканция до вторник grip.jpg
Балчик Инфо
Учениците от всички учебни заведения на територията на област Добрич ще останат по домовете си до вторник включително. Това гласи заповед на д-р Светла Ангелова - директор на Регионалната здравна инспекция в областния център. 
Според документа запазват се всички останали изисквания, обявени от инспекцията в понеделник. 
 
Любопитно
Пешеходните пътеки в Балчик в пиано стил stree2.jpg
Балчик Инфо
Община Балчик подкрепи инициативата на Фондация "Академия класика" за събиране на средства за роял за новата концертна зала в града чрез обновяване на хоризонталната пътна маркировка. Втори ден екип на общинската фирма "БКС" боядисва пешеходните пътеки по ул. "Приморска" в стил, копиращ клавиатурата на пиано. Това провокира много от туристите да си направят снимки до още недовършените пътеки. 
Артистичната проява е част от кампанията "Пиано 24" на фондацията, 
Крими
Полицията задържа 24-годишен от Балчик police.jpg
Балчик Инфо
В хода на провеждане на специализирана полицейска операция в Районно управление на МВР в Балчик и получен сигнал за укриващо се лице, вчера около 18.30 е задържан 24-годише балчиклия. От полицията съобщават, че служителите са работили и по повод получен сигнал. 
Задържаният за 24 часа се е укривал от наказателна отговорност.
 
Новини
Заключителен семинар по трансграничен проект

 

 

 

 

 Заключителен семинар по проекта „Мрежа за интелигентно сътрудничество на черноморските общности в трансграничния регион“ се провежда през последните три дни в румънския град Наводари. Служители на общинската администрация в Балчик - водещ партньор в проекта, участват в дискусиите, целящи събиране на идеи и споделяне на опит в работата на двете общини за подобряване обслужването на населението. 

Произшествия
БМВ се търкаля по таван край Албена kat-albena.jpg
Балчик Инфо
Несъобразена скорост е причина за загуба на контрол върху автомобила и последвало преобръщане на лек автомобил БМВ със софийска регистрация. Вчера отооло 5.10 ч. сутринта е получено съобщение за произшествие по пътя между Балчик и Албена. Водачът не е овладял колата и се е ударил в крайпотно дърво, след което се преобръща. Вследствие на катастрофата водачът е настанен в МБАЛ Добрич с разкъсано ляво ахилесово сухожилие и два разместени прешлена, без опасност за живота. 
 

Проекти

Проекти

Времето

Регистрация


Забравена парола
Ако нямате достъп, създайте си от тук

Последни коментари